De Weare Hamburg Oranje Shop In Adidas Blauw Schoenen

Tijdens de hele schoolperiode zijn er belangrijke momenten waarop je een keuze moet maken voor leerroutes, profielkeuze, vervolgopleidingen en beroepsrichtingen. De schooldecaan heeft de taak en de deskundigheid om je tijdens deze keuzeprocessen te begeleiden.

Het decanaat van CSW Van de Perre heeft een speciale Cuts Blauw Dames Merk Sanita Prijs Schoenen Denimbluedenim qvwExSEg waarop je allerlei informatie kunt vinden over verder studeren.

 

Wat kan een decaan voor je doen?

De decaan is de deskundige in school op het gebied van loopbaanbegeleiding (LOB). Hij/zij heeft een belangrijke taak bij het kiezen van het juiste profiel, maar adviseert ook als leerlingen naar een andere afdeling overstappen. De decaan coördineert de LOB-lessen vanaf de tweede klas.  

In de tweede klas maak je een keuze voor HAVO of VWO en eventueel voor de MAVO. In de derde klas kies je één van de profielen van de Tweede Fase.

In de bovenbouw organiseert de decaan activiteiten om jou in staat te stellen om een verantwoorde keuze te maken voor een vervolgopleiding.  

Verder beschikt de decaan over uitgebreide informatie met betrekking tot vervolgopleidingen en de instroomeisen die daarvoor gelden. Daarnaast kun je bij de decaan terecht voor informatie over studiefinanciering.

Wil je een decaan spreken, kom dan langs of stuur een mailtje.

 

Waar vind je de decaan?

De decanenkamer vind je op de eerste verdieping, naast de mediatheek: kamer 165.

Oranje Adidas Shop De Hamburg Blauw In Weare Schoenen

Mocht je een afspraak willen dan kan je ook via email contact opnemen met de betreffende decanen.